Tiffany vinde cea mai scumpă bijuterie pe care a realizat-o vreodată, „The World's Fair Necklace”

  • Tiffany a prezentat cea mai scumpă bijuterie pe care a realizat-o vreodată.
  • "The World's Fair Necklace", prezentat duminică în Dubai, un colier cu 180 de carate de diamante montate în platină, conform CNN.
752 afișări
Imaginea articolului Tiffany vinde cea mai scumpă bijuterie pe care a realizat-o vreodată, „The World's Fair Necklace”

FOTO maximdenisenko

Piesa centrală este un diamant oval de 80 de carate, de cea mai înaltă calitate, "Empire Diamond". Diamantul Empire a fost obţinut în mod etic în Botswana, tăiat şi şlefuit în Israel şi încrustat în atelierul Tiffany din New York City.

Colierul este disponibil pentru vânzare, spre deosebire de faimosul "Diamant Tiffany" de 128,54 de carate, despre care Tiffany a spus că este nepreţuit şi nu poate fi cumpărat.

Retailerul de lux nu a stabilit încă un preţ pentru colierul "The World's Fair Necklace", dar experţii din industrie estimează că valoarea acestuia se situează între 20 şi 30 de milioane de dolari.

Bijuteriile cu diamante Tiffany's sunt celebre pentru că au împodobit celebrităţi de-a lungul deceniilor, de la Audrey Hepburn la Beyoncé Knowles.

Retailerul a declarat că designul pentru The World's Fair Necklace este inspirat de un colier Tiffany realizat pentru Expoziţia Mondială din 1939, care avea o piatră de acvamarin de 200 de carate şi peste 400 de diamante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici