Tom Cruise, luptător în liceu. IMAGINI inedite cu actorul în adolescenţă

Tom Cruise, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, are o istorie îndelungată în antrenamente de luptă, potrivit unor fotografii proaspăt descoperite din viaţa de liceu a starului.

864 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise, luptător în liceu. IMAGINI inedite cu actorul în adolescenţă

Tom Cruise, luptător în liceu. IMAGINI inedite cu actorul în adolescenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Jarrett, fostul căpitan al echipei de lupte a liceului Gen Ridge, unde a studiat actorul, a declarat pentru Daily Mail că Tom Cruise a fost întotdeauna un luptător.

"Îşi merită succesul. A fost mereu foarte ambiţios, dar un băiat bun. Nu am nimic rău de spus despre el", a declarat Tom Jarrett.

Jarrett a povestit cum Tom Cruise s-a mutat în New Jersey, la vârsta de 15 ani, când mama sa s-a recăsătorit.

"Cred că luptele i-au dat putere de concentrare şi un mod de a-şi controla agresivitatea. Nu a simţit niciodată că face parte din comunitatea de aici, pentru el Kentucky era acasă. Avea momente în care se străduia să fie acceptat. Cu ajutorul luptelor, se făcea cunoscut în şcoală. Cred că dizabilităţile lui, cum ar fi dislexia, îl opreau din dorinţa de a fi împlinit, iar actoria şi luptele au fost perfecte pentru el".

Tom Jarrett a dezvăluit şi că actorul era mai mic decât ceilalţi elevi care luptau: "A început mai târziu. Nu era un băiat voinic, iar ca să poţi lupta trebuie să fii în formă foarte bună şi puternic psihic".

Când se recupera de pe urma unei răni de la lupte, Tom Cruise s-a decis să meargă la audiţii pentru un musical la şcoală, iar rolul din acea piesă l-a determinat să devină actor.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici