Tom Cruise, primul actor care va filma în Parlamentul britanic

Actorul american Tom Cruise a primit permisiunea de a filma în Parlamentul britanic câteva scene pentru cel de-al cincilea opus al francizei "Misiune: Imposibilă".

107 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise, primul actor care va filma în Parlamentul britanic

Tom Cruise, primul actor care va filma în Parlamentul britanic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei britanice, Tom Cruise va deveni astfel primul actor care va filma în Palatul Parlamentului din Londra, informează contactmusic.com.

Starul hollywoodian, în vârstă de 51 de ani, va reveni în franciza "Misiune: Imposibilă", în al cincilea film al acesteia, ce va fi turnat parţial la Londra, iar producătorii peliculei sunt deosebit de încântaţi de faptul că autorităţile britanice le-au permis accesul în Parlamentul de la Londra, unul dintre siturile istorice din această ţară.

"«MI 5» va include numeroase situri celebre din Londra, dar Palatul Parlamentului este în mod cert cireaşa de pe tort. Tom Cruise va apărea în aceste scene importante. Scenariştii sunt încântaţi şi abia aşteaptă să creeze scenele pentru cascadoriile ce pot fi făcute în Camera Comunelor (Camera inferioară a Parlamentului britanic, n.r.)", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

În afară de Palatul Parlamentului din Londra, producătorii filmului vor filma alte scene în celebrul turn The Shard, în telegondola Emirates Airline Thames şi pe Stadionul Olimpic.

O altă sursă a dezvăluit în urmă cu câteva zile: "Câteva scene vor fi turnate în jurul unor situri celebre din Londra - o urmărire cu motocicleta pe The Mall (bulevard londonez care porneşte din faţa Palatului Buckingham, n.r.), urmată de o urmărire cu bărcile pe Tamisa. Vor filma ceva şi în telegondola Emirates Airline Thames".

Înainte de a filma la Londra, Tom Cruise - care va relua în acest film de acţiune rolul super-agentului Ethan Hunt - şi colegii săi de distribuţie vor turna alte scene în Tenerife, cel mai mare oraş din Insulele Canare.

Filmul "Misiune: Imposibilă 5", care va marca o nouă colaborare a actorului Tom Cruise cu regizorul Christopher McQuarrie, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2015.

"Misiune: Imposibilă" ocupă locul al 13-lea în topul celor mai profitabile francize din istoria cinematografiei - cele patru filme care au fost lansate până în prezent în această serie au obţinut încasări totale de 2 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici