Tom Cruise, rolul principal din drama „Edwin A. Salt“

Tom Cruise ar putea juca rolul principal în „Edwin A. Salt", o dramă bazată pe un scenariu de Kurt Wimmer, produsă de Lorenzo di Bonaventura şi Sunil Perkash, informează variety.com.

1 afișare
Imaginea articolului Tom Cruise, rolul principal din drama „Edwin A. Salt“

Tom Cruise, rolul principal din drama „Edwin A. Salt“

Columbia Pictures speră ca Tom Cruise să accepte rolul principal, un ofiţer CIA care este acuzat că este spion rus. Salt trebuie să scape de această acuzaţie, pornind în căutarea familiei sale şi încercând să-şi dovedească nevinovăţia.

Cruise a fost ocupat anul acesta şi cu „Lions for Lambs“, în regia lui Robert Redford, şi „Valkyrie“, în regia lui Bryan Singer. În plus, a lucrat şi la alte proiecte, printre care se regăseşte un remake al comediei germane „Men“, în regia lui Todd Phillips, sub egida Warner Bros.

Pentru "Edwin A. Salt", Combia Pictures este în negocieri cu Terry George, cel care a făcut „Hotel Rwanda“ şi care tocmai a terminat de lucrat la „Reservation Road“, o dramă de la Focus Features în care joacă Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo, Jennifer Connelly şi Mira Sorvino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici