TOM CRUISE se întoarce în timp. Cum arată vedeta din "Top Gun" la aproape 50 de ani - VIDEO, GALERIE FOTO

Actorul american Tom Cruise şi-a surprins încă o dată fanii, fiind într-o formă de zile mari la premiera filmului "Rock of Ages" de la Londra, el adoptând un look ce aduce aminte de rolul ce i-a definit cariera, cel al pilotului sexy şi îndrăzneţ din "Top Gun".

9429 afișări
Imaginea articolului TOM CRUISE se întoarce în timp. Cum arată vedeta din "Top Gun" la aproape 50 de ani - VIDEO, GALERIE FOTO

TOM CRUISE se întoarce în timp. Cum arată vedeta din "Top Gun" la aproape 50 de ani - GALERIE FOTO

După ce şi-a surprins fanii prin stilul abordat în pelicula "Rock of Ages", în care imaginea sa este total schimbată, el purtând bijuterii cu cranii, cizme de cowboy, părul lung şi unghiile vopsite în negru, vedeta americană revine la imaginea care l-a consacrat.

Deşi are aproape 50 de ani, Tom Cruise a părut la premiera de la Londra la fel de tânăr ca acum 26 de ani, când a devenit cunoscut pentru rolul din Top Gun. Cu ochelarii de soare, cu tricoul şi blugii mulaţi, Tom Cruise pare că s-a întors în timp.

GALERIE FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici