Tom Sizemore, arestat din nou, pentru violenţă conjugală

Actorul Tom Sizemore, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat, miercuri seară, într-o zonă din centrul oraşului Los Angeles, fiind acuzat de violenţă conjugală, informează variety.com.

15 afișări
Imaginea articolului Tom Sizemore, arestat din nou, pentru violenţă conjugală

Tom Sizemore, arestat din nou, pentru violenţă conjugală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Richard French, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Los Angeles, a declarat că nu poate oferi detalii despre acest incident.

Tom Sizemore a rămas în custodia poliţiei până joi dimineaţă, fiind eliberat după ce a plătit o cauţiune de 20.000 de dolari.

Actorul nu a putut fi contactat pentru o declaraţie, iar reprezentanţii celor două agenţii de impresariat care se ocupau de cariera lui Tom Sizemore au declarat că au decis să nu îl mai reprezinte.

Pe 8 mai 2007, Tom Sizemore, aflat sub supraveghere judiciară după ce a fost acuzat de deţinere de droguri, a fost arestat lângă un hotel din California, fiind bănuit de posesie de substanţe interzise, şi apoi eliberat.

Pe 5 iunie 2007, actorul a fost arestat din nou, iar cererea de eliberare pe cauţiune i-a fost refuzată pentru că a încălcat restricţiile eliberării condiţionate. Sizemore este sub supraveghere judiciară din octombrie 2004, când a fost condamnat la 16 luni de închisoare cu suspendare pentru deţinere de metamfetamină.

În 2006, actorul, celebru pentru rolurile sale din filme de acţiune, precum "Elicopter la pământ!" şi "Salvaţi soldatul Ryan", a fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară, după ce a recunoscut că a utilizat din nou metamfetamină. Actorului i s-a ordonat atunci să facă săptămânal teste de depistare a drogurilor în sânge şi să urmeze un tratament pentru a scăpa de dependenţa sa.

În 2003, Sizemore a fost condamnat şi pentru violenţă domestică, după ce a maltratat-o fizic pe fosta sa iubită, Heidi Fleiss, celebră la Hollywood pentru faptul că a condus o reţea de prostituţie şi escortă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici