Top 10 al celor mai SCUMPE inele de logodnă ale vedetelor. Cât au scos din buzunar Tom Cruise, Michael Douglas sau Jay-Z pentru a-şi cere în căsătorie partenerele

Vedetele nu sunt deloc zgârcite atunci când vine vorba de inelul de logodnă.

2599 afișări
Imaginea articolului Top 10 al celor mai SCUMPE inele de logodnă ale vedetelor. Cât au scos din buzunar Tom Cruise, Michael Douglas sau Jay-Z pentru a-şi cere în căsătorie partenerele

Top 10 al celor mai SCUMPE inele de logodnă ale vedetelor. Cât au scos din buzunar Tom Cruise, Michael Douglas sau Jay-Z pentru a-şi cere în căsătorie partenerele (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Inelul de logodnă primit de Beyonce de la rapper-ul Jay-Z se află pe primul loc în top, informează Huffington Post. Acesta a costat 5 milioane de dolari şi are diamante de 18 carate.

Inelul primit de Paris Hilton de la fostul său logodnic, Paris Latsis, se situează pe locul 2, valorând 4.7 milioane de dolari şi având 24 de carate.

Podiumul este încheiat de inelul de logodnă oferit de Donald Trump soţiei sale, care a costat 3 milioane de dolari şi are 15 carate.

Inelul primit de Mariah Carey de la Nick Cannon a costat puţin peste 2 milioane de dolari şi are 59 de diamante, fiind pe locul 4 în top.

Locul 5 este ocupat de inelul cu care baschetbalistul Kris Humphrey a cerut-o în căsătorie pe Kim Kardashian. Acesta valorează 2 milioane de dolari şi are 20 de carate.

Şi Michael Douglas a plătit 2 milioane de dolari, dar pentru un inel cu doar 10 carate, pe care i l-a cumpărat lui Catherine Zeta-Jones.

Locurile 7 şi 8 sunt ocupate de inelele oferite de Seal şi Tom Cruise partenerelor lor, Heidi Klum, respectiv Katie Holmes, care au costat 1.5 milioane de dolari. Între timp, Heidi Klum şi Seal s-au despărţit.

Inelul de logodnă al lui Mark Anthony pentru Jennifer Lopez a costat 1 milion de dolari, aflându-se pe locul 9 în top, iar cel oferit de Ben Affleck lui Jennifer Garner încheie topul, costându-l pe actor 500 de mii de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici