TOP Victoria's Secret: Charlize Theron este cea mai sexy actriţă

Charlize Theron a fost desemnată cea mai sexy actriţă din lume, într-un top anual alcătuit de modelele casei Victoria's Secret, în care apare şi Britney Spears, care s-a impus la categoria "cea mai sexy cântăreaţă".

482 afișări
Imaginea articolului TOP Victoria's Secret: Charlize Theron este cea mai sexy actriţă

Charlize Theron este cea mai sexy actriţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest top, denumit "2012 What Is Sexy?", modelele casei Victoria's Secret au desemnat-o învingătoare la categoria "cea mai sexy mămică" pe cântăreaţa americană Beyonce, informează radaronline.com.

Stacy Keibler, iubita actorului George Clooney, s-a impus la categoria "cele mai sexy picioare", actriţa Jennifer Lawrence a triumfat la categoria "cei mai sexy ochi", actriţa Emma Stone a fost desemnată învingătoare la categoria "cel mai sexy simţ al umorului", actriţa Amanda Seyfried a câştigat la categoria "cele mai sexy buze", în timp ce la categoria "cel mai sexy zâmbet" s-a impus actriţa Jessica Chastain.

Actriţa Amber Heard s-a impus la categoria "cele mai sexy forme", AnnaLynne McCord a triumfat la categoria "cel mai sexy trup în bikini", iar Ashley Benson a fost premiată la categoria "cel mai sexy păr".

Actriţele Blake Lively şi Olivia Wilde au fost declarate câştigătoare la două categorii de sezon: "cel mai sexy stil vestimentar de vară", respectiv "cea mai sexy strălucire în sezonul de vară".

Actriţa Diane Kruger s-a impus la categoria "cea mai sexy vedetă internaţională".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici