Topul celor mai costisitoare divorţuri - GALERIE FOTO

Actorul australian Mel Gibson, fostul jucător de baschet american Michael Jordan şi celebrul cineast Steven Spielberg au fost incluşi în topul celor mai costisitoare zece divorţuri din lumea celebrităţilor, informează mirror.co.uk.

675 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai costisitoare divorţuri - GALERIE FOTO

Topul celor mai costisitoare divorţuri

Odată cu publicarea informaţiei potrivit căreia Robyn Gibson, soţia celebrului actor australian Mel Gibson, a cerut divorţul, în urma căruia ar putea obţine peste 450 de milioane de dolari, după o căsnicie care a durat 28 de ani, ediţia online a publicaţiei britanice The Mirror a alcătuit un top al celor mai costisitoare 10 divorţuri din lumea celebrităţilor.

10. Mick Jagger şi top-modelul Jerry Hall, pronunţat în 1999

În urma divorţului, solistul trupei Rolling Stone a trebuit să plătească fostei partenere de viaţă suma de 18,6 milioane de dolari. Separarea cuplului s-a produs în momentul în care mass-media a dezvăluit aventura celebrului rocker cu modelul brazilian Luciana Morad.

9. Ted Danson şi Casey Coates, pronunţat în 1993

Anul 1993 a fost un an foarte aglomerat pentru Ted Danson - a încheiat filmările pentru serialul "Cheers", care l-a făcut celebru, s-a afişat în public cu noua lui prietenă, Whoopi Goldberg, şi a trebuit să plătească 22,3 milioane de dolari în urma divorţului, fostei partenere de viaţă şi de pe platourile de filmare ale serialului "Cheers".

8. Michael Douglas şi Diandra Douglas, pronunţat în 1998

Două separări anterioare, numeroase zvonuri despre presupuse aventuri şi o internare într-o clinică pentru tratarea dependenţei de sex, l-au făcut pe Michael Douglas să nu mai fie considerat unul dintre cei mai buni soţi din lume. Din fericire pentru Diandra Douglas, soţul ei nu a fost cel mai zgârcit din lume, deoarece a trebuit să plătească suma de 33,6 milioane de dolari şi să-i cedeze două case, în Beverly Hills şi, respectiv, Mallorca pentru a deveni un bărbat liber, din cauza faptului că nu semnase un acord prenupţial.

7. Paul McCartney şi Heather Mills, pronunţat în 2008

Căsătoria a durat doar patru ani, iar presa britanică a anunţat că Mills a obţinut aproximativ 35 de milioane de dolari în urma divorţului.

6. James Cameron şi Linda Hamilton, pronunţat în 1999

După ce a părăsit-o pe prima lui soţie, regizoarea Kathryn Bigelow, pentru starul feminin din seria "Terminator", actriţa Linda Hamilton, nimeni nu s-a mirat să afle după câţiva ani că legendarul regizor a părăsit-o şi pe aceasta din urmă în favoarea actriţei Suzy Amis, cu care a colaborat la filmul "Titanic". Suma plătită Lindei Hamilton a fost de 37,3 milioane de dolari, considerată de mass-media o adevărată bagatelă pe lângă cele 200 de milioane de dolari pe care le-a cheltuit cu filmările superproducţiei "Titanic".

5. Kevin Costner şi Cindy Silva

Cei doi au încheiat o înţelegere financiară în valoare de 60 de milioane de dolari, prin care au pus capăt unei căsătorii care a durat foarte mulţi ani. Presupusele "indiscreţii" comise de Kevin Costner au ţinut primele pagini ale tabloidelor anilor 1990, dar opinia publică a fost, totuşi, aproape şocată când a aflat că faimosul actor s-a despărţit de soţia lui, după un mariaj de 16 ani.

4. Harrison Ford şi Melissa Mathison

Actorul Harrison Ford, şi Melissa Mathison, scenarista filmului "E.T. Extraterestrul", care au divorţat după 21 de ani de căsătorie. Mathison a obţinut 74 de milioane de dolari în urma divorţului şi o parte din veniturile viitoare ale starului din filmele pe care acesta le-a făcut în timpul căsătoriei.

3. Steven Spielberg şi Amy Irving, pronunţat în 1989

După ce Spielberg s-a împăcat cu actriţa Kate Capshow, cu care colaborase la filmul "Indiana Jones şi Templul morţii", actriţa Amy Irving a deschis o acţiune în justiţie prin care a atacat acordul lor prenupţial şi a obţinut, în cele din urmă, suma de 100 de milioane de dolari.

2. Neil Diamond şi Marcia Murphey, pronunţat în 1994

Diamond s-a despărţit în termeni amiabili de fosta lui parteneră de viaţă, după o căsătorie de 25 de ani, acceptând să îi plătească 150 de milioane de dolari şi susţinând în mod public că "ea merită fiecare bănuţ".

1. Michael şi Juanita Jordan, pronunţat în 2007

După ce fostul baschetbalist profesionist se despărţise de partenera lui, pentru scurt timp, în 2002, cei doi au oficializat această separare cinci ani mai târziu. În urma acestui divorţ, Juanita Jordan a primit 200 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici