Topul celor mai luxoase 25 de locuinţe din lume

Locuinţele luxoase ale miliardarilor lumii sfidează criza economică globală, dar şi pe cei care nu şi-ar permite niciodată să cumpere astfel de construcţii. În acest top intră şi Castelul Bran.

1022 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai luxoase 25 de locuinţe din lume

Topul celor mai luxoase 25 de locuinţe din lume (Imagine: Apropo.ro)

Cele mai scumpe case din lume sunt adevărate muzee în care miliardarii lumii trăiesc ca în Paradis, labirinturi care merită explorate pas cu pas, eventual sub îndrumarea unui ghid sau a unei hărţi.

Dotate cu tehnologie de ultimă oră, mobilier şi accesorii de lux, piscine, săli de sport, cinema şi multe altele, vilele magnaţilor pot fi foarte uşor confundate cu complexele recreaţionale.

Una dintre cele mai scumpe case din lume valorează nu mai puţin de 1 miliard de dolari, iar în topul nostru se află şi Castelul Bran.

Citeşte mai multe despre Topul celor mai luxoase 25 de locuinţe din lume pe Apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici