Tori Spelling şi soţul său, Dean Mcdermott, au devenit părinţi pentru a cincea oară

Tori Spelling şi soţul său, Dean Mcdermott, au devenit părinţi pentru a cincea oară, actriţa americană în vârstă de 43 de ani aducând pe lume un băieţel pe nume Beau Dean. Vestea a fost confirmată joi de fericiţii părinţi, într-o declaraţie pentru revista People.

1960 afișări
Imaginea articolului Tori Spelling şi soţul său, Dean Mcdermott, au devenit părinţi pentru a cincea oară

Tori Spelling şi soţul său, Dean Mcdermott, au devenit părinţi pentru a cincea oară (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Suntem nespus de îndrăgostiţi de bebeluşul Beau", a declarat Spelling. "Este o binecuvântare, iar fraţii şi surorile sale au fost încântaţi să îl întâlnească! Suntem extrem de recunoscători pentru familia noastră numeroasă, frumoasă şi sănătoasă!”.

Spelling a făcut anunţul şi pe Twitter: "Suntem extrem de încântaţi să anunţăm naşterea celui mai nou membru al familiei Mcdermott! Vă rugăm să vă alăturaţi în a-i ura bun venit lui Beau Dean McDermott", a scris fosta vedeată a serialului Beverly Hills 90210.

Actriţa în vârstă de 43 de ani şi Mcdermott au dezvăluit că aşteptau un nou membru în familia lor în octombrie 2016.

Beau Dean mai are patru fraţi: Finn, de patru ani, Hattie, cinci ani, Stella, opt şi Liam, nouă ani. Actorul Dean Mcdermott mai are un fiu de 18 ani, Jack, din căsătoria sa anterioară cu Mary Jo Eustace.

 

 

Tori nu se aştepta să aibă al cincelea copil după ce a suferit de placenta previa, o afecţiune gravă în care placenta blochează cervixul, în timpul sarcinii cu fiul său, Finn.

"Mi-am zis că dacă vom avea un alt copil, viaţa mea ar putea fi în pericol", a spus actriţa pentru revista People, anul trecut. "Eu şi cu Dean am adus pe lume patru copii frumoşi şi gândul că s-ar putea să nu mai aibă mamă (dacă s-ar petrece ceva în neregula din nou) nu era ceva cu care să fim confortabili."

Dar vedeta a avut noroc de această dată.

Tori şi Dean, care au apărut în mai multe emisiuni tip reality show, s-au căsătorit în 2006, dar aceştia au trebuit să treacă de un hop în 2013: infidelitatea lui Dean. După ce au lucrat la relaţia lor, Dean a depăşit problemele legate de căsnicie şi scandalul de infidelitate dovedindu-şi iubirea faţă de Tori după ce a cerut-o în căsătorie în Paris, în aprilie 2016.

Tori Spelling, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici