VIDEO Melania Trump, prima apariţie SINGURĂ ca Prima Doamnă

Melania Trump a avut prima apariţie singură ca Prima Doamnă. Ea a vizitat un spital pediatric şi le-a citit pacienţilor, potrivit The New York Times.

6453 afișări
Imaginea articolului VIDEO Melania Trump, prima apariţie SINGURĂ ca Prima Doamnă

Melania Trump, prima apariţie SINGURĂ ca Prima Doamnă (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Prima apariţie publica a Melaniei a fost îndelung aşteptată. Ea a ales să-şi petreacă după-amiaza în compania unor copii internaţi în spital, citind o carte scrisă de Dr. Seuss, un îndrăgit autor de cărţii de copii. Alegerea nu a fost întâmplătoare, evenimentul având loc chiar de ziua autorului, dar şi de Ziua Naţională a Cititului în America.
 
„Ştiţi ce este azi ?“ i-a întrebat ea pe copii de la spitalul pediatrict NewYork-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center. „Este ziua de citit. Aşa că am venit să vă încurajez să citiţi şi să vă gândiţi la ce vreţi să reuşiţi în viaţă“ , a continuat Prima Doamnă. 
 
Ea citit povestea: „Oh! Locurile în care te vei duce.“ 
 
 
Melania Trump a fost o prezenţă discretă atât în campania electorală a soţului ei, cât şi după acesta a câştigat mandatul. În mod tradiţional Primele Doamne americane îşi aleg o cauză pe care să o suţină timp de patru ani. În timpul campaniei Melania a declarat că ar vrea să lupte împotriva hărţuirii pe internet, dar publicul a criticat această decizie. Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a luptat împotriva obezităţii. 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici