Video „Loving Vincent“, un film despre Van Gogh, pictat manual de peste 100 de artişti

„Loving Vincent“ este primul film de acest gen. Fiecare cadru este o pictură de ulei. Redarea la 12 picturi pe secundă înseamnă 720 de picturi pe minut.

1265 afișări
Până acum au contribuit peste 100 de pictori specialiazaţi în stilul lui Van Gogh. Pelicula este un film biografic axată pe viaţa şi moartea misterioasă a artistului.
 
Este ilustrat exclusiv cu ajutorul personajelor şi peisajelor din picturile sale. Filmul va conţine 120 dinre cele mai cunoscute lucrări ale lui Van Gogh. Casa de producţie încă mai recrutează pictori pentru finalizarea filmului. Site-urile de specialitate anunţă premiera filmului în cursul acestui an. 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici