"Totul despre sex" ar putea reveni pe micile ecrane

Producătorii "Totul despre sex/ Sex and the City" s-ar putea reorienta către micile ecrane, după ce cel de-al doilea film de cinema din franciză, lansat anul trecut, nu s-a bucurat de aprecierea criticilor şi nu a avut nici succes de casă.

407 afișări
Imaginea articolului "Totul despre sex" ar putea reveni pe micile ecrane

"Totul despre sex" ar putea reveni pe micile ecrane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedetele din "Totul despre sex" şi-ar dori să revină în televiziune, după lipsa de entuziasm cu care a fost primit "Sex and the City 2", şi să refuze eventuale noi proiecte de film legate de acest serial, potrivit contactmusic.com.

"În final, Darren Star - omul care a creat serialul de succes - va avea ultimul cuvânt, dar toată lumea este de acord că o nouă serie pentru televiziune este direcţia în care vor să ducă această franciză", a spus o sursă din interiorul proiectului, pentru Daily Mail.

Sarah Jessica Parker, vedeta serialului şi a peliculelor ce i-au urmat, ar urma să fie producătoarea seriei, potrivit aceleiaşi surse.

Revenirea pe micile ecrane a celor patru newyorkeze - Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Samantha (Kim Cattrall) şi Charlotte (Kristin Davis) - ar însemna renunţarea la un proiect de prequel "Totul despre sex", care a fost vehiculat anterior. Pelicula ar fi urmărit vieţile celor patru personaje anterior acţiunii serialului, iar numele actriţelor Blake Lively, Selena Gomez şi Emma Roberts erau asociate acestui proiect.

Serialul "Totul despre sex" a devenit un fenomen. Seria prezintă viaţa a patru prietene, care îşi construiesc o carieră, dar sunt şi în căutarea unei vieţi sentimentale, în Manhattan. Serialul are la bază cartea cu acelaşi nume de Candace Bushnell, alcătuită din editorialele sale publicate în ziarul New York Observer. Creatorul serialului este Darren Star, în timp ce producători sunt Michael Patrick King, Darren Star şi Sarah Jessica Parker.

După succesul înregistrat de serial, producătorii au decis să lanseze două filme de lungmetraj care să continue poveştile celor patru protagoniste.

Primul lungmetraj "Totul despre sex" (2008) a avut un succes enorm, cu cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul nord-american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin, surclasând producţia "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006). "Totul despre sex" a avut încasări de 415,25 milioane de dolari la nivel mondial.

Al doilea lungmetraj inspirat din acest serial, realizat în 2010, a fost criticat de fani şi de presa de specialitate şi a avut încasări de 288,34 de milioane la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici