Tradiţie inedită în Manchester City: O asociaţie va incendia o statuie a lui Mario Balotelli

O asociaţie care incendiază anual în aer liber o statuie care întruchipează o personalitate a anunţat că la evenimentul de sâmbătă va fi rândul atacantului italian al echipei Manchester City, Mario Balotelli să fie "ars".

113 afișări
Imaginea articolului Tradiţie inedită în Manchester City: O asociaţie va incendia o statuie a lui Mario Balotelli

Mario Balotelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Statuia are aproximativ 10 metri înălţime şi va fi incendiată în Kent, informează Daily Mail.

Edenbridge Bonfire Society l-a selectat pe Mario Balotelli, deoarece acesta a ţinut prima pagină a ziarelor după ce casa sa a fost incendiată cu nişte artificii de către nişte prieteni.

Balotelli, care susţine că nu a avut nicio vină în acest incident, s-a implicat ulterior într-o campanie de promovare a siguranţei în ceea ce priveşte folosirea artificiilor.

Statuia îl înfăţişează pe Balotelli purtând pe cap şapca roşie a lui Super Mario din jocul omonim şi ţinând în mâna dreaptă o casă, iar în stânga o rachetă de artificii. Tricoul cu care este îmbrăcat Mario Balotelli are inscripţionat pe piept mesajul pe care îl purta pe sub echipamentul de joc la partida cu Manchester United: "Why always me?" (n.r. - De ce numai eu?).

"Acum câteva zile eram îngrijoraţi pentru că nicio celebritate nu a făcut ceva suficient de prostesc încât să merite să fie celebrată la 5 noiembrie. Ne-am gândit la politicieni şi alţi «suspecţi» normali, dar până la urmă «Super Mario» a primit votul unanim al comitetului. Din acest motiv, suntem siguri că el va vedea partea amuzantă şi va şti că suntem alături de el în acea campanie. Acum probabil că vom supăra tot oraşul Manchester, după ce anul trecut l-am incendiat pe Wayne Rooney (n.r. - atacantul echipei Manchester United)", a declarat Jon Mitchell, unul dintre organizatori.

La evenimentul de sâmbătă sunt aşteptaţi aproximativ 15.000 de spectatori, iar structura de metal va fi umplută cu artificii pentru a se asigura că fotbalistul va "exploda".

Printre celebrităţile care au fost "arse" de această asociaţie se numără soţia fostului premier Tony Blair, Cherie, fostul premier Gordon Brown şi comediantul Russell Brand, soţul cântăreţei Katy Perry, în timp ce acum doi ani modelul Katie Price a fost "incendiat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici