Trucuri pentru frumuseţe: O vedetă foloseşte un obiect din BUCĂTĂRIE pentru imaginea ei sexy - VIDEO

Este unul dintre cele mai apreciate modele Victoria's Secret, iar recent a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de revista "Who", însă ea a dezvăluit că foloseşte un truc banal pentru a-şi definitiva look-ul.

1676 afișări
Imaginea articolului Trucuri pentru frumuseţe: O vedetă foloseşte un obiect din BUCĂTĂRIE pentru imaginea ei sexy - VIDEO

Trucuri pentru frumuseţe: O vedetă foloseşte un obiect din BUCĂTĂRIE pentru imaginea ei sexy -(Imagine: Shutterstock)

Se ştie că celebrităţile pot cheltui mulţi bani pentru imaginea lor, folosind de cele mai multe ori produse şi servicii extrem de scumpe pentru a arăta cât mai bine, scrie Daily Mail.

Se pare că nu este şi cazul fotomodelului Miranda Kerr, care, după ce a dezvăluit recent că uleiul de cocos este unul dintre secretele frumuseţii sale, acum spune că se foloseşte adesea de lingură pentru a-şi curba genele aşa cum doreşte.

După ce îşi aplică mascara, vedeta de 29 de ani îşi prinde genele între deget şi dosul unei linguri până obţine look-ul dorit.

Miranda, care are un băieţel cu actorul Orlando Bloom, susţine că după ce a devenit mamă a fost nevoită să găsească soluţii rapide pentru înfrumuseţare.

Fotomodelul Victoria’s Secret dezvăluie, de asemenea, că a descoperit beneficiile uleiului de măceşe. “Acum, de când sunt mamă, nu mai am atât de mult timp la dispoziţie pentru a mă ocupa de pielea mea. Îmi place să mă dau noaptea cu ulei de măceşe. Este bogat în substanţe antioxidante şi chiar lucrează la nivel celular pentru întinerirea pielii. Aplic uleiul seara şi mă trezesc cu o piele strălucitoare”, spune Miranda Kerr.

Uleiul de măceşe este recomandat pentru tratarea cicatricilor, a acneei şi a altor probleme ale pielii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici