Este Kate Middleton cea mai frumoasă femeie din lume? Cum arată sosia ducesei de Cambridge, care va concura la Miss World - FOTO

O regină a frumuseţii din Ţara Galilor, care seamănă izbitor de mult cu soţia prinţului William, Kate, se află în cursa pentru titlul de Miss World. Sophie Moulds, în vârstă de 19 ani, a câştigat în urmă cu o săptămână titlul de Miss Ţara Galilor, asemănarea cu Ducesa de Cambridge fiind prezentată drept un atu chiar în cadrul concursului.

8546 afișări
Imaginea articolului Este Kate Middleton cea mai frumoasă femeie din lume? Cum arată sosia ducesei de Cambridge, care va concura la Miss World - FOTO

Kate Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt onorată. Am fost şocată la început, când lumea a început să spună că semăn cu Kate. Sunt un mare fan al ei. Kate este o frumuseţe naturală şi este o femeie stilată. Consider că mi se face un compliment atunci când se spune că semăn cu ea", a declarat Sophie Moulds, citată de Daily Mail.

Sophie Moulds are chiar şi aceeaşi înălţime cu Ducesa de Cambridge, 1,77 metri. Tânăra a reuşit să învingă 46 de concurente pentru a câştiga titlul de Miss Ţara Galilor şi va concura pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume în luna iulie.

Paula Abbandonato, organizator al concursului Miss Ţara Galilor, a declarat: "Sophie este o fată extraordinar de frumoasă şi sunt sigură că se va descurca excelent la Miss World. Sunt sigură că şi Kate Middleton ar fi încântată să ştie că este comparată cu Sophie".

"Sunt uimită că sunt comparată cu Kate, care este un adevărat ambasador pentru Marea Britanie. Voi încerca să-mi reprezint şi eu cu onoare ţara la Miss World", a mai spus sosia soţiei prinţului William.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici