Trump s-a întâlnit cu şeful Twitter, după ce s-a plâns că este discriminat chiar pe Twitter/ Liderul de la Casa Albă, foarte activ pe platforma de micro-blogging

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit cu Jack Dorsey, CEO al platformei de micro-blogging Twitter, după ce s-a plâns de discriminarea lui şi a republicanilor pe reţelele de socializare online, potrivit The Hollywood Reporter.

414 afișări
Imaginea articolului Trump s-a întâlnit cu şeful Twitter, după ce s-a plâns că este discriminat chiar pe Twitter/ Liderul de la Casa Albă, foarte activ pe platforma de micro-blogging

Donald Trump s-a întâlnit cu şeful Twitter, după ce s-a plâns că este discriminat chiar pe Twitter. Ce au discutat cei doi

Preşedintele şi mai mulţi republicani din Congresul american au acuzat reţelele de socializare online de imixtiune politică, fapt pe care aceste companii l-au negat.

Marţi, Trump a spus că a avut "o întâlnire grozavă" cu Jack Dorsey, după ce criticase platforma Twitter în aceeaşi zi.

"Au fost discutate multe subiecte privind platforma lor şi lumea reţelelor de socializare online în general. Aştept să menţinem un dialog deschis!", a scris Trump într-un mesaj pe Twitter, după întâlnirea cu Dorsey.

 

 

Anterior, în aceeaşi zi, Trump a scris că nu este tratat bine pe platforma de micro-blogging şi că ar avea mai mulţi admiratori "dacă Twitter nu ar lua parte la jocuri politice".

În timp ce unele companii din domeniul tehnologiei se descriu drept liberale, reprezentanţii acestora susţin că produsele lor sunt neutre din punct de vedere politic.

În august anul trecut, Donald Trump a acuzat reţelele de socializare online că reduc la tăcere "milioane de oameni" prin cenzura aplicată activiştilor politici conservatori.

"Companiile de socializare gigant reduc la tăcere milioane de oameni. Nu se poate face acest lucru, chiar dacă asta înseamnă a continua să ascultăm ştiri false de tipul celor de la CNN, a căror audienţă are grav de suferit. Oamenii sunt cei care trebuie să îşi dea seama ce este şi ce nu este real, fără cenzură!", a afirmat Donald Trump la momentul respectiv.

Anterior, în aceeaşi lună, Donald Trump a criticat industria platformelor de socializare online, afirmând că unele companii "discriminează total vocile republicane şi conservatoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici