Trupa Coldplay, preferată pentru efectul de somnifer

Trupa de muzică rock Coldplay s-a situat pe primul loc într-un top al artiştilor ascultaţi înainte de culcare, realizat în Marea Britanie, informează utv.com.

29 afișări
Imaginea articolului Trupa Coldplay, preferată pentru efectul de somnifer

Trupa Coldplay, preferată pentru efectul de somnifer

Tonurile dulci ale cântecelor interpretate de James Blunt, Snow Patrol, Take That şi Norah Jones au completat topul muzicii cu efect de somnifer, realizat de o companie de servicii turistice, Travelodge.

Autobiografia fotomodelului Jordan s-a situat pe primul loc în topul cărţilor scrise de celebrităţi care îi trimit pe britanici foarte repede în lumea visurilor. Topul cinci al "autobiografiilor somnifer" este completat de cărţile scrise de David Beckham, Jodie Marsh, Coleen McLoughlin şi Sharon Osbourne.

Leigh McCarron, de la Travelodge, a spus: "Sondajul a scos la iveală faptul că ne bazăm din ce în ce mai mult pe muzică lentă, relaxantă şi pe cărţi care nu solicită foarte mult creierul pentru a scăpa de presiunile vieţii moderne, pentru a ne putea deconecta de la cotidian şi a adormi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici