Trupa Firma, finalistă la MTV Europe Music Awards

Trupa românească Firma este finalistă la categoria "New Sounds of Europe", la ediţia de anul acesta a MTV Europe Music Awards (EMA), premii ce se vor decerna pe 1 noiembrie la Munchen, informează MediaPro Music.

8 afișări
Imaginea articolului Trupa Firma, finalistă la MTV Europe Music Awards

Trupa Firma, finalistă la MTV Europe Music Awards

Firma concurează în cadrul acestei noi categorii de premii alături de alte trupe europene în curs de afirmare pe plan european. Câştigătorul va primi nu doar prestigiosul premiu EMA, dar va avea şi ocazia de a performa în spectacolul de pe 1 noiembrie, de la Munchen, Germania.

Trupa este finalistă la MTV Europe Music Awars, fanii săi putând-o vota în continuare, pe site-ul www.band.ro, pe toate link-urile aflate pe homepage, până pe data de 1 noiembrie, la ora 21:00. Începând cu ora 09:00 seara, votarea se va mută pe www.mtv.tv, unde reprezentanţii României vor duce cea mai importantă bătălie a voturilor.

Împreună cu reprezentanţii altor două ţări, cei cinci băieţi din trupa Firma se află la un pas de a fi câştigătorii categoriei "New Sounds of Europe", lucru care le oferă şansa să închidă gala premiilor care va avea loc la Munchen pe 1 noiembrie, cu un recital live.

Piesa "Baby is crying", primul extras pe single de pe albumul "Exit" produs împreună cu MediaPro Music, a fost îndrăgit de publicul din lumea întreagă, încât Firma se află printre finaliştii competiţiei în care iniţial au fost înscrise alte 20 de ţări.

"Din momentul în care am început să ne exprimăm artistic ca trupă, gândul ne-a stat numai la ce se întâmplă «afară». Tot ce am făcut a fost în spiritul muzicii de calitate care se ascultă în străinătate. Piesa «Baby is crying» este, cred eu, potrivită pentru ce aşteaptă cei din afara graniţelor ţării. Reverenţe pentru cei care ne susţin în pofida celor doi ani de absenţă de pe piaţa muzicală", a declarat Rocca, solistul trupei Firma.

Trupa de rock alternativ Firma a debutat în 2001 cu o piesă intitulată "La orbire", care a dat şi numele primului lor album. Cântecul a fost difuzat în heavy-rotation de către postul MTV România, ajungând pe primul loc al topurilor muzicale naţionale.

Formaţia de cinci membri şi-a petrecut cea mai mare parte a anului 2002 în studio, lucrând la un album care le-a adus un contract cu o casă de discuri, un an mai târziu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici