Trupa Oasis, pentru prima dată în China (Video)

Trupa rock britanică Oasis va concerta pentru prima dată în China, urmând să aibă spectacole la Beijing şi Shanghai, la începutul lunii aprilie, informează Variety, citând site-ul oficial al trupei.

81 afișări
Imaginea articolului Trupa Oasis, pentru prima dată în China (Video)

Trupa Oasis, pentru prima dată în China (Imagine: www.oasisinet.com)

Concertele trupei Oasis vor avea loc pe 3 aprilie, la Beijing, la Capital Arena, şi pe 5 aprilie, la Grand Stage din Shanghai. Concertele din China fac parte din turneul mondial prin care trupa promovează albumul "Dig Out Your Soul".

De asemenea, trupa va concerta la Hong Kong, pe 7 aprilie.

"Membrii trupei Oasis sunt încântaţi să anunţe primele lor concerte în China, în cadrul actualului lor turneu mondial", se arată în anunţul postat pe site.

Oasis este o trupă britanică de muzică rock care s-a format în Manchester în 1991, sub numele iniţial The Rain. Trupa a cunoscut succesul după lansarea albumului "Definitely Maybe", în 1994, în plină era a muzicii pop britanice. Trupa Oasis a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea, a avut opt piese pe primul loc în topurile din Marea Britanie şi a câştigat 15 premii NME, cinci BRIT Awards, nouă Q Awards şi patru MTV Europe Music Awards.

"Dig Out Your Soul" este primul album pe care trupa l-a lansat de la "Don't Believe The Truth", apărut în 2005.

Dig Out Your Soul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici