Trupa rock Kiss a sărbătorit ziua de naştere a chitaristului Tommy Thayer pe scenă

Trupa rock Kiss a marcat cea de-a 54-a aniversare a chitaristului Tommy Thayer în timul unui concert susţinut la Las Vegas, cântându-i colegului de formaţie melodia tradiţională "Happy Birthday" şi oferindu-i un tort.

202 afișări
Imaginea articolului Trupa rock Kiss a sărbătorit ziua de naştere a chitaristului Tommy Thayer pe scenă

Trupa rock Kiss a sărbătorit ziua de naştere a chitaristului Tommy Thayer pe scenă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trupa rock Kiss a demarat pe 5 noiembrie seria de concerte pe care le va susţine la Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas, iar ziua de naştere a chitaristului Thayer a fost săbătorită, pe 7 noiembrie, în direct, pe scenă, informează contactmusic.com.

Vocalistul Paul Stanley a întrerupt concertul de vineri şi a început să cânte, alături de public, melodia tradiţională "Happy Birthday". Stanley i-a oferit lui Tommy Thayer şi un tort, nu înainte de a glumi că i-l va arunca în faţă.

Paul Stanley l-a catalogat pe chitaristul Thayer drept "un profesionist desăvârşit", precizând că acesta este un coleg cu care "este o plăcere să lucrezi".

Kiss, o trupă americană de hard rock, celebră pentru ţinutele strălucitoare ale membrilor săi, a vândut milioane de discuri, influenţând, de la înfiinţarea sa în 1973, mai multe generaţii de fani şi de muzicieni. Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979). Basistul Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului de pe chip, care reprezintă aripile unui liliac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici