Trupa Vama face turneu în cluburile din ţară

Trupa Vama va susţine, în luna martie, un turneu în cluburile mari din ţară, incluzând oraşe precum Oradea, Timişoara, Braşov, Cluj şi Constanţa, informează Agenţia de Vise.

96 afișări
Imaginea articolului Trupa Vama face turneu în cluburile din ţară

Trupa Vama face turneu în cluburile din ţară

"Mă bucur mult c-o să fim «on the road again»", a declarat Tudor Chirilă, vocalul trupei. "Împachetăm şi venim la întâlnirea cu oraşe în care n-am fost de ceva vreme. Ne place mult în turneu, pentru că acolo se sudează trupe, se nasc idei, prind viaţă albume noi... în turneu, povestea merge mai departe şi fiecare oraş are partea lui, pusă deoparte", a mai spus el.

Programul exact al turneului va fi publicat în curând pe site-ul vamamusic.ro şi pe blogul lui Tudor Chirilă.

Înainte de a porni în turneu, formaţia va susţine un concert în Bucureşti, joi, de la ora 21.00, în Becker Brau Live Music. Acesta este primul show Vama din 2009, după ce, săptămâna trecută, băieţii au amânat un spectacol din cauza stării de sănătate a solistului, Tudor Chirilă.

Biletele la concert se găsesc în reţeaua Diverta şi pe www.ticketpoint.ro

Trupa Vama este formată din Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Raul Kusak - clape, Lucian (Clopo) Cioargă - tobe şi Dan (Prepe) Opriş - bas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici