Ultimele momente cu rapperul Juice Wrld în viaţă, publicate online. Ce a surprins un prieten al cântăreţului american. VIDEO

Imagini cu ultimele momente ale rapperului American Juice Wrld, aflat la bordul unui avion înainte să moară pe aeroportul Midway din Chicago, au fost distribuite pe reţelele de socializare, informează Daily Mail.

1741 afișări
Imaginea articolului Ultimele momente cu rapperul Juice Wrld în viaţă, publicate online. Ce a surprins un prieten al cântăreţului american. VIDEO

Rapperul în vârstă de 21 de ani a murit după ce a suferit o criză, în timp ce se plimba pe aeroportul Chicago Midway, duminică dimineaţă.

Filmarea, făcută de prietenul său Chris Long, îl arată pe cântăreţ la bordul unui avion privat alături de prietenii săi, scrie Daily Mail. 

Poliţia a lansat o anchetă cu privire la circumstanţele în care s-a produs decesul tânărului artist.

Martorii spun că rapperul a început să sângereze pe gură în timp ce se plimba prin aeroport şi a căzut la pământ. În momentul în care a fost transportat la spital era conştient.

Acesta ar fi fost conştient înainte să fie transportat la spital, unde medicii au declarat decesul. Cauza morţii nu a fost încă stabilită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici