Ultimul film din seria "Jocurile foamei" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Ultimul film din seria "Jocurile foamei", intitulat "Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", s-a menţinut, pentru al patrulea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, informează hollywoodreporter.com.

276 afișări
Imaginea articolului Ultimul film din seria "Jocurile foamei" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Ultimul film din seria "Jocurile foamei" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american - VIDEO

Regizat de Francis Lawrence, al patrulea film din foarte profitabila franciză "Jocurile foamei", care a transformat-o pe actriţa Jennifer Lawrence într-un megastar la Hollywood, a obţinut încasări de 11,3 milioane de dolari, potrivit estimărilor publicate duminică de compania Exhibitor Relations. În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un comando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte - o misiune plină de primejdii, care nu se va sfârşi fără victime, potrivit site-ului cinemagia.ro.

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american a debutat lungmetrajul "În Inima Mării/ In the Heart of the Sea", cu încasări de 11 milioane de dolari, de vineri până duminică. Inspirat de bestsellerul omonim semnat de Nathaniel Philbrick, regizorul Ron Howard aduce pe marile ecrane aventura "În Inima Mării". În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. "În Inima Mării" surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă, conform cinemagia.ro.

Locul al treilea este ocupat de animaţia "Bunul dinozaur/ The good dinosaur", cu încasări de 10,5 milioane de dolari. După ce un eveniment traumatizant tulbură un Apatosaurus plin de viaţă pe nume Arlo, acesta porneşte într-o călătorie uimitoare, având un companion surprinzător de-a lungul drumului, un băieţel. O producţie marca Pixar, filmul are ca subiect era dinozaurilor privită dintr-o altă perspectivă, mai precis cea în care asteroidul despre care se presupune că a lovit Pământul ducând la dispariţia dinozaurilor a ocolit planeta, iar uriaşii cu sânge rece au continuat să trăiască, potrivit cinemagia.ro.

Drama "Creed", cu Sylvester Stallone, s-a situat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 10,1 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela bărânului Rocky, deşi acceptă cu greu să îl aibă pe acesta ca mentor, informează cinemagia.ro.

Pe locul al cincilea în box office-ul nord-american s-a aflat lungmetrajul "Krampus. Spaima Crăciunului/ Krampus", o comedie care capătă accente horror atunci când un băieţel invocă din întâmplare un demon cu ocazia unei reuniuni de familie. Acest film, care o are în distribuţie pe Toni Collette, a obţinut încasări de 8 milioane de dolari de vineri până duminică.

"Spectre", cel mai nou film din franciza "James Bond", a ajuns pe locul al şaselea, cu încasări de 4 milioane de dolari de vineri până duminică. Mai spectaculos ca niciodată, cel mai recent opus din seria dedicată agentului 007, "Spectre", regizat de Sam Mendes, este cel de-al 24-lea film din franciza britanică "James Bond" şi al patrulea care îl are ca protagonist pe actorul Daniel Craig, care a mai interpretat rolul agentului 007 în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012). Actorii Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista, Ralph Fiennes şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului "Spectre", al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes. Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre".

"The Night Before", o comedie despre aventurile prin care trec trei buni prieteni, care merg la New York pentru tradiţionala petrecere de Revelion, s-a situat pe locul al şaptelea, cu încasări de 3,9 milioane de dolari. Regizat de Jonathan Levine, pelicula îi are în distribuţie pe actorii Lizzy Caplan, Anthony Mackie, Joseph Gordon-Levitt şi Seth Rogen.

Pe locul al optulea s-a aflat "The Peanuts Movie", o animaţie dedicată îndrăgitului personaj Snoopy, care a obţinut în weekendul trecut încasări de 2,7 milioane de dolari. Filmul, regizat de Steve Martino, cu vocile principale asigurate de Noah Schnapp şi Bill Melendez, prezintă noile aventuri ale personajului Snoopy, care a primit de curând şi o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood.

Drama "Spotlight", regizată de Thomas McCarthy, care îi are în distribuţie pe actorii Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams şi Christopher Gallagher, a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 2,5 milioane de dolari. Filmul se concentrează asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoţilor catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnalişti ale publicaţiei Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigaţia, ce a scandalizat o lume întreagă şi a produs schimbări majore în cadrul Bisericii catolice, a fost iniţiată de editorul-şef de atunci al publicaţiei, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter "Robby" Robinson (Keaton) şi reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) şi Matt Carroll, precizează cinemagia.ro.

Filmul de dragoste "Brooklyn" s-a situat pe poziţia a zecea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2 milioane de dolari. Cu Saoirse Ronan în rolul principal, filmul spune povestea unei fete irlandeze care îşi caută norocul în New York-ul anilor 1950. Printre altele, se căsătoreşte în secret cu un instalator (Domhnall Gleeson), pe care îl întâlneşte la dansul de vineri seara, informează cinemagia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici