Uma Thurman, ambasadoarea unui lanţ de magazine în lupta împotriva cancerului mamar

Actriţa americană Uma Thurman s-a asociat cu lanţul de magazine de lux Saks Fifth Avenue şi cu designerul Donna Karan pentru a lupta împreună împotriva cancerului mamar, informează contactmusic.com.

24 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman, ambasadoarea unui lanţ de magazine în lupta împotriva cancerului mamar

Uma Thurman, ambasadoarea unui lanţ de magazine în lupta împotriva cancerului mamar

Actriţa americană a fost numită în această funcţie onorifică cu ocazia evenimentului intitulat Saks' Anual Key to the Cure, care, împreună cu Breast Cancer Research Foundation, a reuşit să strângă fonduri de 33 de milioane de dolari în ultimii 12 ani.

"Toţi cei pe care îi cunosc au fost afectaţi de cancerul mamar într-un fel sau altul. Este vital să ne continuăm cercetările pentru a găsi un medicament şi pentru a pune la punct metode mai precise şi avansate de testare şi diagnosticare", a declarat Uma Thurman.

Actriţa americană urmează să apară într-o serie de reclame print, difuzate în Statele Unite ale Americii, în care va purta o serie de tricouri ce fac parte dintr-o ediţie limitată a colecţiei pe care designerul Donna Karan a creat-o pentru acest eveniment.

Toate încasările obţinute din vânzarea acestor tricouri, cu un preţ de 35 de dolari, vor fi donate organizaţiilor de caritate locale partenere.

Această colecţie de tricouri va fi disponibilă în toate magazinele din reţeaua Saks Fifth Avenue şi pe site-ul Saks.com începând din luna octombrie.

Uma Thurman este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiile Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici