Un automobil vintage, care a aparţinut actriţei Natalie Wood, scos la licitaţie în luna iulie

Un automobil Mercedes Roaster, care a aparţinut actriţei Natalie Wood, va fi scos la licitaţie în luna iulie, la peste 30 de ani de la moartea artistei americane, au anunţat, luni, reprezentanţii casei de licitaţii Profiles in History.

181 afișări
Imaginea articolului Un automobil vintage, care a aparţinut actriţei Natalie Wood, scos la licitaţie în luna iulie

Un automobil vintage, care a aparţinut actriţei Natalie Wood, scos la licitaţie în luna iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul Mercedes 250SL Roadster Coupe automatic, de culoare albă, a fost fabricat în 1967 şi va fi vândut cu un card de certificare. Automobilul a parcurs 170.500 de kilometri, iar specialiştii se aşteaptă să fie vândut pentru o sumă cuprinsă între 30.000 de dolari şi 50.000 de dolari.

Automobilul va fi vândut în luna iulie, la Hollywood, alături de alte obiecte şi bunuri care au aparţinut unor vedete.

Natalie Wood, celebră pentru rolurile sale din "Poveste din cartierul de Vest/ West Side Story", "Miracle on 34th Street" şi "Rebel fără cauză/ Rebel Without A Cause", a murit la vârsta de 43 de ani, în 1981, înecându-se în largul coastelor californiene. Autorităţile americane au ajuns la concluzia potrivit căreia moartea actriţei - prin înecare - a fost accidentală.

Ancheta în cazul morţii actriţei a fost redeschisă în noiembrie 2011, după ce poliţia din Los Angeles a anunţat că a primit o serie de informaţii noi despre acest caz, iar căpitanul iahtului pe care se afla Natalie Wood cu câteva ore înainte de a muri a făcut o nouă declaraţie, în care a recunoscut că a minţit în prima lui declaraţie la poliţie, în 1981.

Poliţia americană nu a descoperit însă nicio dovadă care să sprijine ipoteza comiterii unei crime şi nu a pus sub acuzare nicio persoană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici