Un bărbat a câştigat la loterie 30 de milioane de dolari, dar refuză să îşi informeze familia

Un bărbat din China a câştigat la loterie 30 de milioane de dolari, dar nu le-a spus soţiei sau fiului despre câştig, susţinând că banii îi vor face „aroganţi şi leneşi”.

11092 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a câştigat la loterie 30 de milioane de dolari, dar refuză să îşi informeze familia

Potrivit South China Morning Post, bărbatul a fost identificat ca fiind Li din regiunea Guangxi Zhuang.

El a cumpărat 40 de bilete la loterie, cu 11 dolari, fiecare bilet conţinând aceleaşi 7 numere. Au ieşit toate cele 7 numere, iar bărbatul a câştigat marele premiu.

El a ridicat premiul pe 24 octombrie şi chiar a donat 684.992 de dolari în scopuri caritabile.

Bărbatul a ales un personaj de desene animate când a ridicat banii.

„Nu le-am spus soţiei şi fiului meu. Mă îngrijorează că s-ar putea simţi superiori celorlalţi şi nu vor munci sau studia din greu în viitor", a declarat bărbatul, citat de publicaţie.

Conform legislaţiei chineze, el va fi impozitat cu 43 de milioane de yuani, iar după ce va dona 5 milioane de yuani în scopuri caritabile, va duce acasă 171 de milioane de yuani (24 de milioane de dolari).

Li a declarat că joacă la loterie în mod regulat şi a ales aceleaşi 7 numere în ultimii ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici