Un bărbat care a întârziat la propria nuntă şi-a găsit mireasa căsătorită cu altul. Cum s-a răzbunat

Un bărbat din India care a întârziat câteva ore la propria nuntă a avut parte de „surpriza” vieţii lui. În tot acest timp, femeia cu care urma să se căsătorească îşi găsise deja un alt mire.

6664 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a întârziat la propria nuntă şi-a găsit mireasa căsătorită cu altul. Cum s-a răzbunat

Un bărbat care a întârziat la propria nuntă şi-a găsit mireasa căsătorită cu altul. Cum s-a răzbunat

Bărbatul a ajuns cu câteva ore întârziere la ceremonia programată vineri. Când a ajuns, mirele a aflat că femeia nu numai că nu mai voia să se mărite cu el, ci îşi găsise un alt pretendent, un tânăr din vecini, cu care s-a şi căsătorit după doar câteva ore, relatează The Times of India.

Bărbatul părăsit a reclamat la poliţie familia miresei susţinând că, atunci când a ajuns cu întârziere la nuntă, a fost sechestrat şi jefuit.

Cei doi tineri mai avuseră o primă ceremonie de nuntă în urmă cu câteva săptămâni, una tradiţională, care nu este recunoscută legal. Totuşi, se pare că întârzierea mirelui la cea de-a doua ceremonie a fost justificată tocmai de o solicitare a viitoarei mirese.

Poliţia face o anchetă pentru a stabili dacă tâlhăria a avut loc sau dacă este vorba doar de o răzbunare a mirelui părăsit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici