Un bărbat şi-a forţat iubita să facă avort: a ameninţat-o cu arma să înghită nişte pastile

Un bărbat din California este acuzat că şi-a obligat iubita însărcinată, sub ameninţare cu arma, să ia pastile care să îi provoace un avort, a relatat Fox News.

943 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a forţat iubita să facă avort: a ameninţat-o cu arma să înghită nişte pastile

Sursa: Profimediaimages

Poliţiştii l-au arestat miercuri pe Jagmeet Sandhu, un tânăr de 23 de ani, după ce au fost alertaţi că o femeie însărcinată a fost ameninţată cu arma de către propriul iubit. Încă nu este clar ce pastile a forţat-o acesta să consume, dar e cert că avortul nu s-a petrecut din cauze naturale. Nu se ştie nici cât de înaintată era sarcina la momentul respectiv.

Sandhu a fost pus sub şase acuzaţii pentru infracţiuni deosebit de grave, precum omorul de gradul întâi şi agresarea cu armă de foc. Există dovezi concludente împotriva bărbatului, care se potrivesc cu declaraţiile făcute de victimă.

„Fostul ei iubit a intrat în apartamentul femeii cu o armă şi a obligat-o să înghită nişte pastile necunoscute, care să-i provoace avortul”, a declarat sergentul Nathan McCauley, potrivit Fox News.

Tragicul incident a readus în vizorul public controversata problemă a avortului şi a sarcinilor nedorite. „Acesta e un caz extrem, în care tatăl nu a fost capabil să îşi asume responsabilitatea şi a provocat intenţionat răul mamei şi copilului nenăscut”, a comentat Abby Johnson, liderul unei grupări pro-viaţă.

„Momentul în care un om simte că are dreptul de a controla corpul unei alte persoane e un exemplu al josniciei de care poate da cineva dovadă”, a spus şi Louise Gill, expert în combaterea violenţei domestice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici