Un comic australian deghizat în Osama ben Laden a vrut să îi facă o farsă lui Bush

Mai mulţi comici australieni, printre care şi unul deghizat în Osama ben Laden, au ajuns joi la o distanţă de zece metri de hotelul în care este cazat preşedintele american George W. Bush la Sydney, ei fiind ulterior arestaţi, au declarat o serie de martori citaţi de AFP.

1 afișare

Comicii, vedete ale unei emisiune satirice transmise de postul de televiziune ABC, au sosit la bordul a trei false limuzine oficiale, dotate cu drapeluri canadiene, ca şi cum ar fi făcut parte din delegaţia canadiană la summitul Asia-Pacific.

Escortate de gărzi de corp false în costume sobre, cele trei limuzine au reuşit să treacă de un important punct de control al poliţiei, înainte de fi oprite în apropiere de hotelul InterContinental din Sydney, unde este cazat Bush. Un număr de 11 membri ai echipei au fost arestaţi.

"Se pregăteau să facă o farsă", a explicat Peter Ritccie, purtător de cuvânt al postului de televiziune ABC (Australian Broadcasting Corporation).

Poliţia a anunţat că cele 11 persoane au fost eliberate pe cauţiune, după ce au fost acuzate că au pătruns într-o zonă cu acces restricţionat.

O operaţiune amplă de securitate cu ocazia summitului a transformat oraşul Sydney într-o fortăreaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici