Un copil îşi exprimă supărarea în cel mai emoţionant mod: ”Îmi doresc să fiu adult chiar acum!” - VIDEO

Băiatul din acest clip are doar câţiva ani, însă deja s-a săturat de modul în care oamenii tratează planeta.

391 afișări
Imaginea articolului Un copil îşi exprimă supărarea în cel mai emoţionant mod: ”Îmi doresc să fiu adult chiar acum!” - VIDEO

Un copil îşi exprimă supărarea în cel mai emoţionant mod - VIDEO

Cu toate că băiatul din videoclip are doar câţiva ani, deja s-a săturat de modul în care oamenii tratează planeta.

”Aruncă gunoaie pe jos, taie copacii şi transformă pădurile în diverse lucruri, în drumuri. Trebuie să se gândească la ce fac şi la ce fac acestei planete! Şi la ce fac animalelor!”, a reclamat, cel mic, supărat.

Cel mai mare regret al micuţului este că nu poate creşte mai repede pentru a lua atitudine împotriva celor care distrug planeta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici