Un muzician născut fără mâini ne invaţă o lecţie despre ambiţie şi putere - VIDEO

Niciun vis nu pare imposibil de realizat atunci când eşti un luptător. Mark Goffeney, zis „Big Toe” este chitarist profesionist şi cântă la instrument cu degetele de la picioare.

214 afișări
Imaginea articolului Un muzician născut fără mâini ne invaţă o lecţie despre ambiţie şi putere - VIDEO

Un muzician născut fără mâini ne invaţă o lecţie despre ambiţie şi putere. VIDEO

Mark Goffeney s-a născut fără mâini, este chitarist profesionist şi cântă la instrument cu degetele de la picioare. El ne invaţă o lecţie despre ambiţie şi putere.

În ciuda handicapului său, Mark are o viaţă cât se poate de normală, de multe ori acesta conduce şi maşina, tot cu ajutorul picioarelor.

Bărbatul spune că a întâlnit multe obstacole în viaţă, însă nu a renunţat niciodată la visul de a cânta la chitară. Efortul său supraomenesc îl face să fie un exemplu pentru toţi cei care spun că unele lucruri sunt imposibil de realizat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici