Un cotidian rus anunţă divorţul lui Vladimir Putin de soţia sa, Liudmila

Preşedintele rus Vladimir Putin a divorţat de două luni de soţia sa, Liudmila, titra vineri cotidianul rus Moskovski Korrespondent, în pagina electronică, informaţie dezminţită luni de mai multe surse, citate de aceeşi publicaţie.

326 afișări
Imaginea articolului Un cotidian rus anunţă divorţul lui Vladimir Putin de soţia sa, Liudmila

Preşedintele rus Vladimir Putin şi Alina Kabaeva (Imagine: www.protv.ro)

Potrivit unui articol publicat vineri de cotidianul rus Moskovski Korrespondent, o serie de firme din capitală care se ocupă de organizare de evenimente participă la o licitaţie închisă pentru dreptul de a organiza nunta lui Vladimir Putin cu deputatul Alina Kabaeva, membru al partidului Rusia Unită şi fostă campioană olimpică la gimanstică.

Citând un prieten apropiat al directorului unei companii care participă la licitaţia pentru organizarea nunţii acestuia cu fosta gimnastă, cotidianul precizează că preşedintele ar fi obţinut ştampila de divorţ de la un ofiţer de stare civilă din Sankt-Petersburg. Nunta va fi stabilită cel mai probabil la 15 iunie şi va avea loc la Palatul Konstantinovski din Sankt-Petersburg, afirma Moskovski Korrespondent.

"Dacă aceste veşti sunt adevărate, atunci este vorba mai degrabă nu de nunta lui Putin cu Kabaeva, ci de nunta de argint a preşedintelui cu soţia sa Liudmila. Ei s-au căsătorit cu aproape un sfert de secol în urmă, la 28 iunie 1983", a declarat însă directorul general al agenţiei Mezhdunarodnik, care se ocupă şi de PR, Anatoli Bataşev.

Tototdată, cotidianul precizează că nu a putut-o contacta pe Kabaeva, însă purtătorul ei de cuvânt a infirmat "tăios" aceste informaţii. Potrivit unui articol publicat ulterior de Moskovski Korrespondent, jurnaliştii ruşi care o cunosc personal pe Alina Kabaeva resping acest informaţii, considerându-le "bârfe lansate înaintea congresului partidului". Câţiva sportivi, prieteni cu gimnasta, susţin că este ceva inedit şi că aud pentru prima dată despre acest lucru.

La rândul său, tatăl gimnastei, fostul fotbalist Marat Kabaev, s-a declarat surprins de această veste. Întrebat ce părere are dacă soţul fiicei sale ar putea fi preşedintele, el a întrebat "Cine, Putin sau Medvedev?".

Alina Kabaeva nu este doar campioană olimpică, frumoasă şi desteaptă, ci deţine şi funcţia de adjunct al preşedintelui Comisiei pentru Politica tineretului din Duma de Stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici