Un cuplu s-a logodit prin intermediul AI

  • Un cuplu care s-a întâlnit la un rendez-vous pe nevăzute şi care vorbeşte limbi diferite foloseşte diverse aplicaţii de traducere AI pentru a comunica şi a-şi construi relaţia.
  • Una dintre aplicaţiile pe care le folosesc este Captions, care poate dubla videoclipuri cu voce naturală şi mişcări ale buzelor în alte limbi.
  • Cuplul este acum logodit şi plănuieşte să se căsătorească în Mexic în această vară, învăţând în acelaşi timp limbile partenerului.
598 afișări
Imaginea articolului Un cuplu s-a logodit prin intermediul AI

Sursa foto: Freepik

Într-o poveste de dragoste modernă, un cuplu a depăşit barierele lingvistice cu ajutorul uneltelor AI, ceea ce i-a condus la logodnă, relatează Futurism.

Brenda Ochoa şi LeRoy Romero, care locuiesc pe părţile opuse ale frontierei SUA-Mexic, au comunicat iniţial folosind aplicaţii de traducere în timpul întâlnirii lor pe nevăzute la un restaurant Applebee's din Mexicali, Mexic.

Mai târziu, Romero a descoperit că o aplicaţie numită Captions, pe care o foloseşte la muncă, ar putea ajuta comunicarea lor cu ajutorul capacităţilor sale puternice de traducere AI şi de dublare a buzelor. În ciuda distanţei fizice, cuplul se întâlneşte o dată pe lună, iar ei folosesc diverse aplicaţii de traducere AI pentru a rămâne conectaţi atunci când sunt despărţiţi.

Romero chiar a căutat binecuvântarea bunicii lui Ochoa pentru logodna lor, demonstrându-şi angajamentul de a învăţa spaniola. Cuplul, care învaţă, de asemenea, limbile celuilalt, planifică să se căsătorească în Rosarita, Mexic, în această vară. În ciuda preocupărilor potenţiale legate de AI, povestea lor demonstrează cum tehnologia poate facilita şi îmbunătăţi conexiunile umane autentice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici