Un fan al echipei Steaua Bucureşti, în Guinness Book

Un suporter al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Aurel Răileanu, a intrat în Guinness Book datorită abilităţilor sale neobişnuite de a ţine "lipite" orice obiecte metalice pe piept şi faţă, care au fost testate într-un laborator din Anglia.

2 afișări
Imaginea articolului Un fan al echipei Steaua Bucureşti, în Guinness Book

Un fan al echipei Steaua Bucureşti, în Guinness Book

Răileanu a acceptat să plece la Londra, la invitaţia tabloidului britanic The Sun, care a publicat în ediţia de vineri un amplu material, ilustrat şi cu fotografii despre bucureşteanul în vârstă de 40 de ani, pe care l-a numit "Magnetul uman".

În urma testelor făcute la Colegiul Imperia din Londra, profesorul Russell Cowburn a declarat, pentru The Sun: "Tipul de forţă necesară pentru lipirea unei linguri pe pieptul lui Aurel, aşa cum mi-a arătat că poate face, ar trebui să fie între 100 şi 1000 de ori mai puternică decât câmpul magnetic al pământului. Cu aparatele folosite nu am detectat nimic anormal în privinţa câmpului magnetic, dar abilităţile lui pot fi generate chimic sau de ceva existent în pielea sau muşchii lui".

Aurel Răileanu, care este fizioterapeut de meserie, susţine că prin abilităţile sale a reuşit să ţină pe piept şi un televizor, iar la Londra a fost testat de reprezentanţii Guinness Book, pentru stabilirea unui record mondial la cât mai multe agrafe de birou lipite pe faţă. Bucureşteanul a reuşit să ţină pe faţă timp de 5 secunde, 61 de agrafe de birou, iar la final, purtătorul de cuvânt al Guinness Book, Amarilis Espinoza a declarat: "Suntem fericiţi să-i spunem bun-venit în familia doborâtorilor de recorduri mondiale de la Guinness Book".

Ziariştii de la The Sun i-au cerut să ţină pe piept şi Trofeul Barclays, care se acordă câştigătoarei Premier League, dar Răileanu nu a reuşit, motivând că nu greutatea acestuia a fost de vină, ci forma rotundă. "Nu greutatea a fost problema, ci forma sa rotundă. Nu am vrut să risc mai mult cu încercarea de a ţine trofeul pe piept, pentru a nu-l scăpa şi sparge, pentru că este un trofeu preţios. Mă bucur că l-am atins, pentru că sunt un mare fan al fotbalului. Acasă ţin cu Steaua Bucureşti", a declarat la final Aurel Răileanu, pentru The Sun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici