Un fermier şi-a construit un castel, ascuns după baloturi de fân

Un fermier din Marea Britanie care şi-a ridicat singur un castel - ascuns de ochii vecinilor după baloturi de fân, timp de patru ani - ar putea fi nevoit să-l demoleze.

3 afișări
Imaginea articolului Un fermier şi-a construit un castel, ascuns după baloturi de fân

Imagine din arhiva MEDIAFAX FOTO

Robert Findler spera să profite de o lege care spune că nicio construcţie ridicată fără permisiunea statului nu poate fi declarată ilegală dacă timp de patru ani nu obiectează nimeni împotriva ei.

Purtătorul de cuvânt al Consiliilor din Reigate şi Banstead, din ţinutul Surrey, a declarat că, în ciuda faptului că au trecut patru ani de la construcţia castelului, acesta nu a putut fi văzut de nimeni, deoarece a fost ascuns de proprietar.

Consiliul doreşte demolarea clădirii şi a structurilor sale adiacente: un pod din lemn, curte, umbrar şi seră. Din declaraţiile purtătorului de cuvânt reiese că pe proprietate se află inclusiv un tun.

Vecinii lui Findler au observat construcţia abia după ce bărbatul a îndepărtat zidul de fân de pe terenul său agricol, în vara anului 2006. Ei au chemat atunci inspectorii, însă aceştia nu au văzut, la momentul respectiv, castelul. Inspectorii susţin că nu au văzut decât fân şi teren agricol pe o arie destul de mare, iar acest lucru nu li s-a părut neobişnuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici