Un multimilionar este pregătit să ofere întreaga sa avere bărbatului care se va căsători cu fiica lui virgină

Un multimilionar din Thailanda vrea să ofere o 240.000 de lire, precum şi ferma pe care o deţine, bărbatului care va fi de acord să se căsătorească cu fiica lui de 26 de ani.

22256 afișări
Imaginea articolului Un multimilionar este pregătit să ofere întreaga sa avere bărbatului care se va căsători cu fiica lui virgină

Un multimilionar este pregătit să ofere întreaga sa avere bărbatului care se va căsători cu fiica lui virgină

Arnon Rhodhong (58 de ani) este posesorul unei ferme prospere de fructe durian din provincia Chumphon, sudul Thailandei, şi căută un soţ pentru fiica sa Karnsita, realtează The Daily Mail.

Într-o „depunere de ofertă”, bărbatul spune că fiica lui vorbeşte fluent limbile engleză şi chineză şi că este încă virgină.

În unele părţi din Thailanda, există obiceiul că bărbatul să plătească un dar pentru viitoarea lui soţie, dar Rhodhong este dispus să renunţe la această „taxă” pentru cel care îi va cere mâna fiicei.

Mai mult, tatăl vrea să-i ofere pretendentului şi un „stimulent” de 240.000 de lire, precum şi ferma sa de fructe durian, în valoare de câteva milioane de lire sterline.

Ferma procesează zilnic 50 de tone de fructe în fiecare zi şi este cea mai mare din regiune.

Aron Rhondong menţionează că nu are nicio preferinţă legată de naţionalitatea viitorului soţ, atâta vreme cât „se va strădui să o facă fericită pe Karnsita”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici