Un nas ca al ducesei Kate, cea mai populară solicitare în cabinetele de chirurgie plastică britanice

Un nas ca al ducesei Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii, reprezintă solicitarea cel mai frecvent întâlnită pe parcursul anului 2012 în cabinetele de chirurgie plastică din Marea Britanie

245 afișări
Imaginea articolului Un nas ca al ducesei Kate, cea mai populară solicitare în cabinetele de chirurgie plastică britanice

Un nas ca al ducesei Kate, cea mai populară solicitare în cabinetele de chirurgie plastică britanice

Numărul clientelor care au dorit să aibă un nas care să semene cu cel al ducesei de Cambridge s-a triplat în ultimele 12 luni.

La mare căutare sunt şi obrajii precum cei ai cântăreţei Cheryl Cole sau buzele cântăreţei Nicole Scherzinger.

Printre alte trăsături populare se numără bărbia prezentatoarei de televiziune Myleene Klass şi ochii modelului Rosie Huntington-Whiteley.

În rândul clienţilor de sex masculin, elementul fizionomic cel mai popular s-a dovedit a fi maxilarul actorului Robert Pattinson, unul dintre protagoniştii francizei cinematografice "Amurg".

Bărbaţii îşi mai doresc obraji precum cei ai actorului american Ashton Kutcher, ochi şi coafură aşa cum are actorul Zac Efron, un nas precum cel al lui Jude Law şi buze precum cele ale actorului canadian Ryan Gosling.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici