Un păianjen provoacă un accident de maşină în Valea Morţii din California

Un turist străin care călătorea pe Valea Morţii din California a fost rănit într-un accident provocat de un păianjen.

1326 afișări
Imaginea articolului Un păianjen provoacă un accident de maşină în Valea Morţii din California

Sursa foto: Hepta

Potrivit Serviciului Parcurilor Naţionale, un cuplu de elveţieni care călătorea într-o rulotă închiriată a frânat pentru a evita să lovească păianjenul.

La rândul său, rulota a fost lovită din spate de un motociclist canadian în vârstă de 24 de ani, care a fost rănit.

Păianjenul a supravieţuit carambolului, scăpând nevătămat în deşert.

Într-o declaraţie postată pe Facebook, Parcul Naţional Death Valley a precizat că accidentul a avut loc pe o autostradă la est de Towne Pass, o secţiune îndepărtată şi aridă a parcului situată în comitatul Inyo din California.

Motociclistul a ajuns la Spitalul Desert View din oraşul Pahrump, aflat în apropiere.

Starea sa nu este clară. BBC a contactat spitalul şi parcul pentru comentarii.

Supraveghetorul Mike Reynolds, primul angajat care a ajuns la locul accidentului, i-a rugat pe ceilalţi vizitatori ai parcului să conducă încet în zonă, în special atunci când coboară dealuri abrupte.

"Drumurile noastre au încă petice de pietriş din cauza pagubelor provocate de inundaţii, iar animalele sălbatice de toate mărimile sunt afară", a declarat Reynolds.

Tarantulele - o specie de păianjen mare - au o lungime medie de 13 cm, dar pot avea picioare de până la 28 cm, potrivit National Wildlife Foundation. În SUA, acestea se găsesc doar în sud-vestul ţării.

Muşcăturile lor sunt comparabile cu o înţepătură de albină, deşi ţepii pe care îi lansează spre atacatori pot provoca iritaţii la oameni.

Tarantulele îşi petrec o mare parte din viaţă în vizuini subterane şi sunt cel mai des văzute toamna, când masculii de opt până la 10 ani pleacă în căutarea unei partenere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici