Un pasager clandestin din Africa de Sud a supravieţuit unui zbor de 11 ore în compartimentul roţilor unui avion

  • Pasagerul clandestin a zburat din Africa de Sud până în Amsterdam ascuns în compartimentul în care se retrag roţile avioanelor.
  • Bărbatul a supravieţuit miraculos frigului din compartiment dar a fost prins pe aeroportul Schiphol din Olanda.
1455 afișări
Imaginea articolului Un pasager clandestin din Africa de Sud a supravieţuit unui zbor de 11 ore în compartimentul roţilor unui avion

Un pasager clandestin a fost descoperit duminică în compartimentul în care se retrag roţile din faţă ale unui avion de marfă care a aterizat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, venind din Africa de Sud, relatează Reuters.

„Bărbatul se simte bine având în vedere circumstanţele şi a fost dus la spital”, a precizat poliţia, care se ocupă de controlul frontierelor olandeze, într-un comunicat.

Purtătoarea de cuvânt a Marechausse, Joanna Helmonds, a declarat că vârsta şi naţionalitatea bărbatului nu au fost încă stabilite.

 „Prima noastră preocupare a fost, bineînţeles, pentru sănătatea lui", a spus ea.

„Este cu siguranţă foarte neobişnuit că cineva a reuşit să supravieţuiască frigului la o asemenea înălţime - foarte, foarte neobişnuit", adaugă aaceasta.

Un purtător de cuvânt al transportatorului de marfă Cargolux a confirmat într-un e-mail că pasagerul clandestin se afla la bordul unui zbor operat de Cargolux Italia.

„Nu suntem în măsură să facem niciun alt comentariu până când autorităţile şi compania aeriană nu îşi vor finaliza ancheta", au spus reprezentanţii firmei de transport.

Singurul zbor de marfă al Cargolux care a sosit duminică la Schiphol a fost un Boeing 747 cargo care a călătorit de la Johannesburg şi a făcut o escală la Nairobi, în Kenya, potrivit site-ului web al Schiphol şi datelor de urmărire a zborurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici