Un star al serialului „Will and Grace” a murit, din cauza unei insuficienţe cardiace

Actriţa americană Shelley Morrison, star al serialului "Will and Grace", a murit la vârsta de 83 de ani, din cauza unei insuficienţe cardiace, duminică, într-un spital din Los Angeles, potrivit The Hollywood Reporter.

323 afișări
Imaginea articolului Un star al serialului „Will and Grace” a murit, din cauza unei insuficienţe cardiace

Un star al serialului „Will and Grace” a murit, din cauza unei insuficienţe cardiace

Morrison a interpretat rolul lui Rosario Salazar, o menajeră din El Salvador, în serialul "Will & Grace", difuzat între anii 1999 - 2006, fiind premiată de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild).

Personajul ei a fost conceput iniţial pentru un singur episod, dar s-a dovedit a fi atât de popular încât a fost menţinut în producţia NBC.

Înainte de a juca în "Will & Grace", Morrison a interpretat-o pe călugăriţa Sixto în serialul "The Flying Nun", cu Sally Field, în perioada 1967 - 1970.

De asemenea, începând din anii 1960, a jucat în alte seriale TV de succes, printre care "The Fugitive", "L.A. Law", "Murder, She Wrote".

Pe numele real Rachel Mitrani, Morrison s-a născut într-o familie spaniolă din Bronx, New York, în 1936. De-a lungul carierei de 50 de ani în film, televiziune şi teatru, Morrison a interpretat multe personaje latino puternice.

Pe marele ecran a apărut în filme precum "How to Save a Marriage and Ruin Your Life" (1968), alături de Dean Martin, "Funny Girl" (1968), cu Barbra Streisand, "Mackenna’s Gold" (1969), alături de Gregory Peck, "Troop Beverly Hills" (1989), şi "Fools Rush In" (1997), cu Salma Hayek.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici