UNTOLD 2020. Organizatorii festivalului au anunţat primul val de artişti. Cine va cânta în premieră în România

  • Organizatorii Untold au anunţat câţiva dintre artiştii care vor fi prezenţi la festival anul acesta
  • Printre artiştii care vor fi prezenţi în acest an la Cluj-Napoca, la Untold, sunt The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz sau Amelie Lens
  • Aceştia vor cânta pentru prima oară în România
2575 afișări

„Cea de-a şasea ediţie a festivalului Untold îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiţi artişti internaţionali ai momentului, dar şi trupe legendare care s-au reunit şi care fac sold out pe marile stadioane ale lumii. Anunţăm primul val de artişti, iar în premieră în România vor veni la Untold 2020 The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens şi Charlotte de Witte. De aseemenea, revin şi primii 3 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix şi David Guetta, alături de trupe sau artişti precum The Script, Above and Beyond, Afrojack, Steve Aoki, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX, Rudimental. Alţi 200 de artişti urmează să fie anunţaţi", se arată într-un comunicat transmis joi de organizatorii Untold.

Trupa „The Pussycat Dolls" s-a reunit la sfârşitul anului 2019, după nouă ani de pauză, şi a anunţat lansarea unui single de revenire, intitulat „React".

„De când s-a reunit, trupa face spectacole sold out cu zeci de mii de fani, în doar câteva minute. <The Pussycat Dolls> a avut 10 piese de Top 40 în UK's Official Singles Chart, două dintre acestea au ajuns Nr 1, iar în Top 100 Girls Band Singles of the last 25 Years, un clasament întocmit de Official Charts, trupa este prezentă cu opt piese", se mai arată în comunicatul Untold.

Tototadă, revista Billboard a inclus „The Pussycat Dolls" în lista celor mai de succes proiecte apărute în anii 2000, fetele reuşind şi un record de vănzări, 54 de milioane de albume, iar canalul TV VH1 le-a poziţionat pe locul 10 în clasamentul Greatest Women in Music.

„Toate hiturile lor se vor auzi în vară pe mainstage-ul festivalului Untold", spun organizatorii.

Festivalul Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici