Unul dintre moţii salvatori în accidentul aviatic din Apuseni, naş la botezul fiicei medicului Zamfir - GALERIE FOTO

Gheorghe Trif, unul dintre cei trei moţi salvatori, şi soţia sa, Daniela, au fost naşi, duminică, la botezul fiicei doctorului Radu Zamfir, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, petrecut în ianuarie 2014, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7015 afișări
Imaginea articolului Unul dintre moţii salvatori în accidentul aviatic din Apuseni, naş la botezul fiicei medicului Zamfir - GALERIE FOTO

Unul dintre moţii salvatori în accidentul aviatic din Apuseni, naş la botezul fiicei medicului Zamfir

Vezi mai jos GALERIA FOTO

Primarul comunei Horea, Corneliu Olar, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că botezul fiicei doctorului Radu Zamfir a avut loc duminică, la ora 13.00, la Biserica ”Sfântul Dumitru” din Bucureşti şi a continuat cu o petrecere la care au participat circa 100 de persoane.

”Doctorul Radu Zamfir, cel care a supravieţuit din accidentul aviatic, şi-a botezat a doua fiică, pe nume Sonia-Elena. Naş, îmbrăcat în straie moţeşti, a fost Gheorghe Trif, alături de soţia sa, Daniela. Am fost invitat şi eu în calitate de primar al comunei Horea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corneliu Olar.

Potrivit sursei citate, după scufundarea în apă, conform tradiţiei, naşa Daniela a îmbrăcat fetiţa într-un costum tradiţional moţesc, adus din Munţii Apuseni.

La eveniment au participat şi doctorii Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu, răniţi şi ei în accidentul aviatic.

În septembrie 2015, medicul Radu Zamfir şi soţia sa au fost naşii de cununie ai fiicei lui Gheorghe Trif, nunta având loc în comuna Horea.

În accidentul aviatic produs în 20 ianuarie 2014 în Munţii Apuseni au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. Totodată, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Epava avionului şi victimele au fost găsite de trei localnici, printre care şi Gheorghe Trif, după căutări care au durat aproximativ cinci ore şi la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici