Va mai reprezenta Hotel FM România la Eurovision? Scandalul sexual în care a fost implicat solistul trupei, analizat la TVR

Comportamentul lui David Bryan, solistul trupei Hotel FM, care reprezintă România la Eurovision 2011, şi ultimele sale apariţii în presă sunt subiectele care vor fi dezbătute în ediţia specială a emisiunii "Ne vedem la TVR", difuzată sâmbătă, de la 15.15, la TVR 1, informează Televiziunea Publică.

336 afișări
Imaginea articolului Va mai reprezenta Hotel FM România la Eurovision? Scandalul sexual în care a fost implicat solistul trupei, analizat la TVR

Eurovision 2011: David Bryan de la Hotel FM ar putea să nu mai reprezinte România (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Realizatoarea emisiunii de la TVR 1, Marina Almăşan, propune ca temă a ediţiei de sâmbătă: "Change - cine vrea schimbarea?". Dezbaterea este generată de ultimele articole publicate în tabloide, în care apăreau imagini indecente avându-l ca protagonist pe David Bryan, solistul trupei Hotel FM.

"Vom încerca să punem faţă în faţă cele două părţi: aşa numiţii pudibonzi, care consideră că, urmare a acestor dezvăluiri, solistul nu merită să ne reprezinte în concursul cântecului european, şi, respectiv, adepţii părerii potrivit căreia viaţa privată a cuiva nu priveşte pe nimeni, atâta timp cât, în viaţa de zi cu zi, respectivul îşi vede de treaba lui, pe care încearcă să o facă pe cât mai bine posibil. Iar ceea ce face David, în dormitorul lui, nu are nicio legătură cu participarea României la Eurovision… Sunt cele două poziţii exprimate pe această temă, iar noi vom avea reprezentate în studio ambele tabere implicate", a declarat Marina Almăşan, realizator al emisiunii "Ne vedem la TVR".

La emisiune vor participa: membrii trupei Hotel FM, Arin Avramescu, avocatul lui David, Florin Budeu, impresarul trupei Hotel FM, Vlad Miriţă şi Nico - artişti care au reprezentat România la Eurovision, Horia Moculescu (în calitate de preşedinte al juriului de preselecţie), Mădălin Voicu, muzician, membru al Comisiei de Cultură a Camerei Deputaţilor, compozitorii Andrei Tudor şi Mihai Alexandru (piesele lor au reprezentat, de asemenea, România la Eurovision), psihologul Bebe Mihăescu, impresarul Christian Ratscher, dar şi avocatul Bogdan Drăghici, preşedintele Alianţei TATA (ONG care a cerut public TVR să schimbe solistul trupei).

În studioul emisiunii "Ne vedem la TVR" vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai ziarului CanCan, dar şi jurnalista Liliana Levinţa şi vedeta de televiziune Andrei Gheorghe. În emisiune îşi vor mai spune părerea şi Mihai Trăistariu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Nicola şi Luminiţa Dobrescu.

Emisiunea "Ne vedem la TVR" este difuzată la TVR 1 în fiecare sâmbătă, începând cu ora 15.15, fiind realizată şi moderată de Marina Almăşan.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici