Vacanţa pe care nu o s-o uite toată viaţa! Descoperirea extraordinară făcută de o fetiţă pe o plajă | FOTO

Pentru mulţi copii, vacanţa de Paşte reprezintă un bun prilej de relaxare şi distracţie la plajă şi iarbă verde, fiind perioada în care se temperaturile cresc în fiecare zi.

335 afișări
Imaginea articolului Vacanţa pe care nu o s-o uite toată viaţa! Descoperirea extraordinară făcută de o fetiţă pe o plajă | FOTO

Vacanţa pe care nu o s-o uite toată viaţa! Descoperirea uimitoare făcută de o fetiţă pe o plajă

Totuşi, Avery Fauth, elevă la o şcoală gimnazială, s-a bucurat mai mult decât ceilalţi copii în această vacanţă, având în vedere că a găsit, pe o plajă din Carolina de Nord, un dinte de Megalodon, rechin dispărut în urmă cu 1,5 milioane de ani, în era Cenozoic.

Imediat după ce a descoperit dintele, fata s-a bucurat enorm. Tatăl ei obişnuia, în urmă cu 20 de ani, să plece în căutarea unor asemenea fosile.

Fata plănuieşte acum să păstreze dintele într-o ”cutie specială” şi să le arate colegilor de la şcoală descoperirea.

”Este o descoperire foarte rară, iar dinţii sunt uriaşi şi frumoşi”, a spus unul dintre profesorii fetei, potrivit televiziunii locale WECT.

(Dinte de Megalodon. Sursa: Pixabay.com)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici