Vedeta Cardi B, ARESTATĂ în urma unei altercaţii "din gelozie" cu două barmaniţe

Cardi B a fost arestată luni după ce, în septembrie, a făcut o criză de gelozie soldată cu o altercaţie între ea şi două barmaniţe. Cântăreaţa este pusă sub acuzare pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi agresiune, informează TMZ.

1097 afișări
Imaginea articolului Vedeta Cardi B, ARESTATĂ în urma unei altercaţii "din gelozie" cu două barmaniţe

Vedeta Cardi B, ARESTATĂ în urma unei altercaţii "din gelozie" cu două barmaniţe

„Continuă să le ameninţe şi este clar că se gândeşte că celebritatea o va scoate din această problemă. Dar nu contează că numele ei este Cardi B sau Carl B...dacă a fost violentă va trebui să dea explicaţii în faţa justiţiei”, a declarat Joe Tacopina, avocatul victimelor.

Sursele publicaţiei TMZ spun că vedeta, cântăreaţă de rap, va fi acuzată de un presupus ordin de atac asupra a două surori barmaniţe din clubul Angels Strip Club, din New York. Victimele, Jade şi Baddie Gi, spun că totul a pornit din cauză că vedeta acuză că Jade s-a culcat cu soţul ei.

Cardi B urmează să fie audiată pe 29 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici