Vedeta care îşi hrăneşte copilul cu gura, precum păsările - VIDEO

Actriţa Alicia Silverstone a găsit o metodă inedită de a-l convinge pe fiul ei, Bear, de zece luni, să mănânce. Aceasta nu numai că-i mestecă mâncarea, dar i-o şi oferă din gura ei.

4661 afișări
Imaginea articolului Vedeta care îşi hrăneşte copilul cu gura, precum păsările - VIDEO

Vedeta care îşi hrăneşte copilul cu gura, precum păsările

Actriţa de 35 de ani se pare că s-a inspirat de la păsări pentru modul în care îşi hrăneşte fiul. Iar Bear pare foarte mulţumit de metoda aleasă de mama lui.

În videoclipul postat pe blogul ei, Alicia Silverstone descrie micul dejun ca unul delicios. Ea a precizat că de câte ori Bear o vede că mănâncă, se apropie de ea pentru a gusta şi el, informează Daily Mail.

Un doctor nutriţionist a precizat însă că metoda nu este una prea igienică şi nu este recomandată oamenilor.

Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, este actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută după apariţia în videoclipurile trupei Aerosmith - "Cryin'", "Amazing" şi "Crazy" - şi prin rolurile din filmele "Liceenele din Beverly Hills" (1995) şi "Batman şi Robin" (1997).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici