Vedeta TV Jade Goody a murit

Vedeta britanică Jade Goody, care a fost diagnosticată cu cancer anul trecut, a murit duminică la vârsta de 27 de ani, informează foxnews.com.

208 afișări
Imaginea articolului Vedeta TV Jade Goody a murit

Jade Goody, una dintre cele mai mediatizate vedete tv britanice, a murit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Goody, care era mama a doi copii, s-a remarcat în 2002 când a participat la emisiunea "Big Brother".

De atunci, vedeta reality show-ului a fost o prezenţă constantă în tabloidele britanice ale ultimilor ani.

În vara anului 2008, în timpul filmării unei noi variante "Big Brother", britanica a aflat că a fost dignosticată cu cancer. Momentul a fost surprins de o cameră şi difuzat de nenumărate ori la televizor.

Jade a fost şi mai mult în atenţia presei britanice. Lupta pe care o ducea vedeta cu teribila boală, terapiile, chimioterapia, au devenit publice.

Luna trecută, chiar dacă, potrivit medicilor, mai avea foarte puţin de trăit, Goody s-a măritat cu logodnicul ei Jack Tweed. Ceremonia a avut loc la un hotel elegant în afara Londrei.

Fotografiile de nuntă au fost vândute pentru mai mult de un milion de lire sterline. Jade declara în acel moment că este conştientă de faptul că acest gest îi face pe foarte mulţi oameni să o judece:

"Oamenii cred că o fac pentru bani...într-un fel au dreptate. O fac. Dar nu ca să am bani să îmi cumpăr maşini scumpe sau case mari. O fac pentru a le asigura copiilor mei o viaţă mai bună în lipsa mea, să nu fie nefericiţi aşa cum am fost eu în copilărie. "

Jade a crescut într-un cartier sărac din sudul Londrei, iar părinţii ei erau dependenţi de droguri. Până să devină cunoscută, Goody a lucrat ca asistentă medicală.

Video Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici