VIDEO | Ce-a căutat Ivanka Trump pe scaunul tatălui său, la summitul G20. Critici: Este "necalificată" şi "neautorizată" ca să poată juca rolul de lider mondial

Ivanka Trump a participat, sâmbătă, la o reuniune la summitul G20, ocupând locul tatăl său, atunci când Donald Trump se afla la întâlnirea bilaterală cu preşedintele indonezian Joko Widodo. Pe reţelele de socializare, situaţia a fost intens criticată.

6176 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Ce-a căutat Ivanka Trump pe scaunul tatălui său, la summitul G20. Critici: Este "necalificată" şi "neautorizată" ca să poată juca rolul de lider mondial

Ce-a căutat pe scaunul tatălui său, la summitul G2o.

Un oficial al Casei Albe a declarat, pentru Daily Mail, că gestul Ivankăi nu este ceva neobişnuit la astfel de reuniuni. 
 
O fotografie a prezenţei ei a fost postată pe Twitter de un participant rus, dar ulterior a fost ştearsă. Un corespondent BBC la summit a spus că nu îşi aminteşte să fi exitat un precedent similar. 
 
Unii internauţii au subliniat faptul că fiica lui Trump nu a fost aleasă, întrebându-se care a fost calitatea în care s-a aflat această la G20, creatorii de modă nefiind acreditaţi la o astfel de întâlnire diplomatică.
 
Pe de altă parte, comentează jurnaliştii britanici, şi Theresa May a fost văzută părăsind la un moment dat întâlnirea de la G20, locul premierului britanic fiind luat, pentru scurtă vreme, de către un consilier.
 
Trebuie spus că atunci când Ivanka Trump a stat la aceeaşi masă cu Xi Jinping, Recep Tayyip Erdogan, Angela Merkel şi Theresa May, criticii lui Donald Trump au subliniat că este total nepotrivit ca fiica preşedintelui SUA, "necalificată" şi "neautorizată", să joace rolul de lider mondial.
 
Ivanka Trump s-a alăturat tatălui său pentru un eveniment G20, care a avut loc sâmbătă, pe tema antreprenoriatului şi finanţelor pentru femei, la care a participat alîturi de cancelarul german Angela Merkel şi Christine Lagarde, directorul Fondului Monetar Internaţional.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici